Nu har jag äntligen lyckats övertala min man om att det är dags för att oss att fräscha upp vårt gamla kök och göra det lite modernare, kanske med vita högblanka skåpluckor och en stor köksbänk med massor av arbetsyta…  Det var inte lätt, men efter att han hade sett ett inredningsprogram på TV igår där de visade massor med nya och moderna kök blev han också sugen på ett sådant istället för vårt gamla och fula kök med mörkgröna skåpluckor.

Att köpa kök i Stockholm är minsann inte så lätt. Det kräver lite förarbete om man inte vill åka runt till alla tusentals köksbutiker och förhandla om priser m.m. vilket ju tar onödigt lång tid. Våra vänner som nyligen flyttade till en ny bostad och då passade på och renoverade köket kunde dock tipsa oss om en köksbutik som heter Ballingslöv och ligger precis i hjärtat av Stockholm, så dit ska vi någon dag snart och titta på deras olika kök. Jag har dock redan fått en bra bild av deras utbud eftersom jag kikade runt lite på deras hemsida, och jag kunde bara konstatera att de har precis den typ av kök som jag är ute efter. Vita, moderna, rymliga och praktiska! Jag hittade även en bra checklista på nätet med saker som är bra att tänka på då man ska köpa ett nytt kök, så nu känner jag mig lite bättre förberedd. Tänk att jag äntligen ska få köket som jag har drömt om så länge!