Jag har idag haft glädjen att skicka en massa saker runt hela stan. Efter att först varit stressad av att inte ha koll på varken de diverse olika alternativ till budfirmor som finns, till kostnader och krav på det man skickar känner jag nu att jag alltid ska skicka saker med budfirmor.

Genom att låta proffs ta hand om leveransen går allt smidigt och det kommer fram i tid. Frågan är aldrig hur, varför och om det går att buda – de löser allt bara! Man blir alltid lika lugn när man får känslan av att allt bra går att lösa.

Det jag gillar speciellt är att många väljer cykeln framför bilen när det gäller adresser centralt i Stockholm. Detta gläder mig något speciellt då miljön och miljömedvetna sätt att använda sig av i det vardagliga livet borde ses som en självklarhet. Det jag nu tittat på är att ingå ett avtal med en budfirma i Stockholmstrakten, dels för att jag vet att det funkar bra de gånger jag använt dom men också för att på ett smidigt sätt veta snabbt vem jag bäst vänder mig till och får mina saker på plats på utsatt tid. Jag har även hört att det finns budfirmor som erbjuder kostnadsfria leveranser givet att de inte levererar på utsatt tid. Vilken lyx, kommer de fram i tid blir jag som kund nöjd. Kommer de inte fram så får jag budet gratis. Måste dock förklara mig till min kund men det kan det kanske vara värt! Jag ska i alla fall höra efter om något liknande upplägg finns om man skulle bli företagskund.

Måste bara understryka att det viktigaste är att paketet kommer fram. Tryggt, helt och levererat av en stadig partner. Läste innan sommaren att ett bud hade rånats – och då känns det verkligen som att felet inte ligger hos någon.